Намери мечтаната работа с
CareerHub

Ти си звездата!


Ние сме единствената платформа за работа за кандидати без или с до 3 години опит.

CareerHub е платформата за твоята първа, втора и дори трета работа. Специално разработена за всеки, тепърва навлизащ в кариерния свят.

Намери мечтаната работа с CareerHub!

Категории

ВИЖ ВСИЧКИ

Заведения, Туризъм

Категория производство в CareerHub

Производство

Категория информационни технологии в CareerHub

Информационни Технологии

Категория транспорт и логистика в CareerHub

Транспорт и Логистика

Архитектура и Строителство

Архитектура и Строителство

Отворени позиции

В CareerHub ще намериш множество отворени позиции за цялата страна.

Всички позиции са за кандидати с до 3 години професионален опит. Подбрали сме компании, в които можеш да започнеш кариерата си и да получиш умения и опит, които да те изстрелят в кариерната надпревара. Можеш да избираш между 24 категории, сред които “Ресторанти, хотели и туризъм”, “Производство”, “Информационни технологии” и много други.

Във всяка категория в CareerHub можеш да намериш множество възможности за работа. Всяка позиция съчетава най-важното за теб: работно време, вид заетост и заплата, информация за компанията, основни изисквания и задължения, допълнителни придобивки, процес на подбор и локация.

Разгледай отворените ни позиции!

Искам работа като junior програмист в София за 1500 лв. / месец

За кандидати

Сигурно се питаш какво е CareerHub и с какво сме по-различни от всички останали компании за търсене на работа.

Нека ти разкажем защо ни пука за теб! Започнахме платформата за търсене на първа работа CareerHub през 2020, когато един студент от StudyHub ни каза: "Хора, не мога да си намеря работа. Защо уча, а накрая навсякъде, където кандидатствам ми казват, че нямам опит? На вас ви пука, можете ли да измислите решение?". Е, ние също сме изпитвали парадокса “Нямам опит - нямам работа“ и затова решихме да създадем платформа, която да помогне на теб!

Така започнахме първата платформа, специално за хора без или с малко опит. CareerHub е мястото, където лесно можеш да започнеш кариерния си път!

Разберете повече тук

За компании

Ние от CareerHub знаем колко е трудно да намирате младите си кадри. Разбираме, че процесът за подбор е дълъг и изисква анализ на работните и личностните качества на човек. Става още по-сложен, когато си търси първа работа.

Предоставяме Ви платформа с 2 теста за оценка на умения - личностен и кариерен, за да подберете новите си служители по-бързо и по-лесно. С CareerHub Вие имате достъп до кандидати без или с малко опит, по-евтини пакети с позиции, тестове за оценка на уменията и страхотен административен панел, за да управлявате лесно кандидатурите си.

Вече намирането на новите Ви служители е бързо, лесно и по-качествено. Намерете ги с CareerHub!

Разберете повече тук
 • За кандидати

 • Регистрация на кандидат

 • Как да намеря работа в CareerHub?

 • Отворени позиции

 • Компании

 • За компании

 • Регистрация на компания

 • Как да намерим служители с CareerHub?

 • Ценови пакети

 • info@careerhub.bg

 • Copyrights © 2021
  All Rights Reserved by CareerHub