Как да намеря работа с CareerHub?

С CareerHub търсенето на първа работа вече е по-лесно от всякога!

С CareerHub търсенето на първа работа вече е по-лесно от всякога!

Още при отварянето на CareerHub можеш да разгледаш всички позиции, но ако решиш да кандидатстваш, трябва да се регистрираш. Когато се регистрираш, ще бъдеш поканен да попълниш информация за себе си и предишния си опит (това не отнема повече от 5 минути). След това ще можеш да прегледаш всички работни позиции и да кандидатстваш по любимата си.

С CareerHub показваш, че липсата на опит не означава липса на умения. В платформата можеш да попълниш два теста за оценка на умения - личностен и кариерен. Препоръчваме ти да направиш това!

С CareerHub търсенето на първа работа вече е по-лесно от всякога!

Чудиш се какво получават работодателите?

Платформата за първа работа CareerHub позволява на компаниите да намерят младите си кадри бързо и евтино.

Чрез двата теста за оценка на умения, компаниите лесно намират служителите, които са подходящи спрямо тяхната визия, мисия и ценности. А какво по-важно от това да попаднеш в среда, в която можеш да си себе си и да израстваш?!

Използвайки CareerHub, всеки, търсещ началната си работа, може да кандидатства за десетки работни места в рамките само на няколко минути. Кажи сбогом на приложенията, в които намирането на подходяща позиция трае вечно. Кажи здравей на платформата за работа, направена специално за всеки в началото на своя кариерен път. Кажи здравей на CareerHub.

Разберете повече тук

Отворени позиции

Разгледай отворените позиции, запознай се с профила на компанията и кандидатствай.

Направи си регистрация в CareerHub, попълни профила си и можеш да избереш дали да кандидатстваш с външно CV или с профила си. Готиното е, че можеш да покажеш различни секции спрямо позицията, по която кандидатстваш.

С CareerHub можеш да попълниш два теста за оценка на уменията. Ако искаш може да споделиш резултатите на компаниите, при които кандидатстваш. Препоръчваме ти да направиш това и да увеличиш шансовете си за наемане. Важно е да знаеш, че можеш да правиш тестовете на всеки 6 месеца. Така резултатите са най-точни!

Какво чакаш, намери своята нова работа сега!

Разберете повече тук