За нас

Запознайте се с екипа на CareerHub!

Ние сме Марти, Цвети, Сашо, Йо и Лъчо и знаем, че най-трудното за младите е да разбият порочния кръг "Нямам опит - Нямам работа”. Много често сме чували как работодател не може да наеме млад човек, защото той няма никакъв опит. Ние искаме да разбием този парадокс.

Интересно е да разкажем как ни дойде идеята за CareerHub. Тя се зароди през лятото на 2020г, след като един наш студент от денонощната библиотека StudyHub ни каза: "Хора, не мога да си намеря работа. Защо уча, ако накрая навсякъде, където кандидатствам ми казват, че нямам опит? На вас ви пука, можете ли да измислите решение?". Ние рядко стоим безучастни пред проблемите на общността ни и решихме, че можем да направим нещо. Така се роди и CareerHub - платформата, която помага на младежите да намерят 1-ва, 2-ра или 3-та работа, да ви срещне с желания работодател или младежка организация и да разбие парадокса "Нямаш опит - Нямаш работа".

Платформата е направена от млади хора за млади хора, защото ние знаем проблемите ви и искаме да ги решим. Надяваме се чрез CareerHub да успеем!

Можете да ни пишете с всякакви изникнали идеи, въпроси и всичко, което искате да споделите на info@careerhub.bg

Екип

Запознайте се с Мартина Георгиева Content & Digital Wizard в CareerHub!

Мартина Георгиева

Content & Digital Wizard

Запознайте се с Цветомира Гяурова Customer engagement manager  в CareerHub!

Цветомира Гяурова

Customer engagement manager

Запознайте се с Александър Дойков Tech Guru!

Александър Дойков

Tech Guru

Запознайте се с Лъчазар Йорданов Treasurer в CareerHub!

Лъчезар Йорданов

Front-end Magician

Ние сме и създателите на първата денонощна библиотека StudyHub. Първото денонощно пространство за учене в Студентски град, през което са минали над 1500 студенти, имали сме над 60 събития и над 50 медийни публикации.

Имаме опит от над 5 години с работа с младежи и знаем как да помогнем както в образователен, така и в кариерен план. Доверете ни се!